Byggmester Madsen og Giseth AS

Tjenester

Nybygg

Ønsker du å bygge nytt? Ved nybygg følger vi de nyeste byggekravene og diskuterer gjerne løsninger og materialvalg med deg og kommer med gode innspill slik at du skal få det beste resultatet med best mulig kvalitet.

Rehabilitering

Trenger din bolig en oppgradering i form av ny kledning, nytt tak, eller andre innvendige arbeider? Vi tar på oss mange forskjellige rehabiliteringsoppdrag, og har mange gode samarbeidspartnere innen alle aspekter av slike oppdrag.

Tilbygg

Skulle du gjerne hatt mer plass? Da kan et tilbygg på din nåværende bolig være løsningen. Vi er behjelpelige med alt fra idé og frem til ferdigstilling av prosjekt. Vi kommer gjerne på befaring og hjelper deg å finne den beste løsningen for din bolig.

Ombygging

Bor du i en bolig der du gjerne skulle hatt en annerledes romfordeling eller planløsning? Kanskje du eier en tomannsbolig og vil bygge den om til en enebolig? Vi kan hjelpe deg med dette og gi deg tips og råd for best mulig resultat.

HAR DU BEHOV FOR VÅRE TJENESTER?

Kontakt oss i dag for å avtale gratis befaring eller motta et uforpliktende pristilbud. Vi er også behjelpelige dersom du har noen spørmål om oss og tjenestene vi tilbyr. Vi er din snekker i Asker og Bærum!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle